DENNE KÆDE TREND FORSLAG TIL BULLER OM AT GENTAGE KONTROL OVER BITCOIN

  • Bulls har kæmpet for at få afgørende kontrol over Bitcoin i løbet af de sidste par dage og uger
  • Dette har resulteret i, at det er ret tungt, idet hvert rally aggressivt blev solgt ind, da bjørne sigter mod at skubbe det ned til $ 30.000
  • På trods af dette har kryptoen været i stand til at holde sig stærk inden for regionen med lavere $ 30.000, og hver dip under $ 30.000 er blevet mødt med massiv support på buy-side
  • Der er en mulighed for, at denne support kommer fra institutionelle købere
  • En erhvervsdrivende bemærker nu, at en tendens inden for kæden ser ud til at indikere, at opadgående kunne være nært forestående på kort sigt
  • Resten af ​​BTC, der afholdes på børser, er faldet og er den laveste, den har været siden makrobunden i december 2018

Bitcoin har kæmpet for at få fart i begge retninger, men den aggressive salg til hver pumpeforsøg antyder, at bjørne i øjeblikket kan have en kant over det.

Kryptoens svage svaghed i øjeblikket har dog ikke været nok til at udløse nogen langvarig nedadgående tendens, og mange analytikere forbliver hausse på kort og mellemlang sigt.

On-chain data understøtter dette sentiment, da BTC’s spotreserver på børser er faldet hurtigt gennem de sidste par uger.

BITCOIN-STRIDELSER FOR AT FÅ MOMENTUM SOM KONSOLIDATIONSPERSISTER

I skrivende stund handler Bitcoin Code lidt over 2% til den nuværende pris på $ 33.850, hvilket markerer et bemærkelsesværdigt fald fra de nylige højder på næsten $ 35.000, der blev sat natten over.

Dette rally kan være kommet på grund af Elon Musks optræden på klubhuset i går aftes, hvilket fik mange til at spekulere i, at han ville diskutere Bitcoin og måske komme med en stor meddelelse omkring den.

Han bemærkede, at han mener, at BTC er på vej til at få mainstream-adoption, men han meddelte ikke, at han har købt nogen.

DENNE KÆDEUTVIKLING ER STOR FAVORERENDE BULLER

En analytiker pegede på balancen i spot Bitcoin på børser som en bullish tendens, der synes at favorisere forestående opadgående.

Han bemærkede, at de globale BTC-spotreserver nu er de laveste siden makrobunden i december 2018.

”Spotreserver faldt ret hårdt i går (hvilket er bullish). Globale $ BTC-spotreserver er nu på sit laveste punkt siden makrobunden i december 2018. ”

Medmindre Bitcoin bryder under nogen vigtige tekniske niveauer på mellemlang sigt, vil dets nuværende konsolideringsfase sandsynligvis resultere i, at kryptoen ser en opadgående ekspansion på kort sigt.

Comments are closed.