Bitcoin liikkuu lyöntien kanssa hintojen noustessa BitMEXistä ja Trumpista huolimatta

Bitcoinin hinta on aina ollut erittäin spekulatiivinen ja taipuvainen vaikuttamaan sisäisiin ja ulkoisiin asioihin, joilla on vähäinen vaikutus kryptovaluuttaekosysteemiin. Uutisten, olivatpa ne positiivisia tai negatiivisia, tiedetään heiluttavan kolikoiden hintaa villisti.

Nuo päivät massiivisissa hinnanvaihteluissa uutistapahtumissa näyttävät lähestyvän loppuaan, koska viimeisin Bitcoinin huonojen uutisten sarja näyttää vaikuttaneen hyvin vähän hinnan alentamiseen. Itse asiassa Biton on palannut yli 11 000 dollariin, ja se on hiipunut jonkin verran viime viikkoina.

Bitcoiniin suoraan vaikuttavilla tapahtumilla, kuten BitMEX: n korkean profiilin poistamisella ja tapauksilla, joita Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä avasi joitain avainhenkilöitä vastaan, oli hyvin vähän vaikutusta hintaan.

Lisäksi uutiset, joilla oli dramaattinen vaikutus yleisiin markkinoihin – Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Covid-19: n sopimus – lähetti osakkeet alas, mutta Bitcoin ei ollut liikkeellä. Bitcoinin korrelaatiosta osakkeisiin käydään paljon keskusteluja, mutta sen on nähty laskevan huonoja uutisia osakkeista.

Aaltojen ajaminen

Sekä sisäisesti että ulkoisesti Bitcoin on kokenut joitain ankaria testejä nousevaan hintaansa viime viikolla. Uutiset BitMEX: stä ravistelivat salaustilaa ja avasivat monta silmää siitä, että säätimen taso oli vakaa jopa vakiintuneille yrityksille.

Tämäntyyppiset uutiset tarkoittavat juuri nousevaa Bitcoin-hintaa aiemmin, koska BitMEX on johdannaispörssi, jolla on markkinoiden korkein likviditeetti. Hinta ei kuitenkaan kärsinyt lainkaan, ja on itse asiassa noussut uutisten puhjettua.

Lisäksi Trumpin Covid-19: n sopimuksen vaikutus osakemarkkinoihin ja sen suhteellinen ei-vaikutus salauksessa on myös hämmästyttävä. Kun markkinat kaatui maailmanlaajuisesti Covid-19: n vuoksi, Bitcoin seurasi osakkeiden laskusuuntausta. Kuitenkin tällä kertaa Trumpin kaatumisen myötä markkinat laskivat ja Bitcoin nousi.

Tämä voi tietysti liittyä myös siihen, että Bitcoin on suojaus tällaisia ​​markkinoita vastaan, mutta se ei ole vielä osoittautunut korreloivaksi.

Uusi joustavuus

Tapa, jolla Bitcoin on onnistunut ratsastamaan näiden negatiivisten tapahtumien aallot, jotka saattavat heikentää sen hintaa, on todellakin miellyttävä, koska se osoittaa merkin joustavuudesta ja kypsymisestä. Bitcoin on todellakin kypsynyt viime vuosina, ja yhä useammat merkit ovat ilmeisiä.

On jopa todisteita volatiliteetin hallitsemisesta pisteeseen, jossa Teslan varastot ovat osoittaneet enemmän villiä liikkeitä kuin Bitcoin viime kuukausina. Vaikuttaa siltä, ​​että Bitcoin on alkamassa asettua ja löytää roolinsa maailmassa, joka haluaa muuttua maailmanlaajuisen pandemian jälkeen.