BITCOIN FORTSETTER PLØYING HØYERE SOM UPTREND VISER FÅ TEGN OM TREGING

  • Bitcoin har presset høyere de siste dagene og ukene, med selgere som ikke er i stand til å få noe mot okser
  • Dette kommer når BTC skyver forbi $ 19.000, som lenge har vært et sterkt motstandsnivå som har utløst flere flyktige salg
  • Nå som det er godt over dette nivået, kan det være godt posisjonert for å se betydelig lenger oppover på kort sikt
  • En analytiker bemerker at mangelen på å bryte under noen viktige støttenivåer i løpet av oppstrenden antyder at ytterligere oppside er nært forestående

Bitcoin og hele kryptomarkedet ser sterkt ut for dagen, og Bitcoin Circuit tar full kontroll over det aggregerte markedets trend når analytikere ser nærmere på kort sikt. Salgspresset sett for sent har alt blitt absorbert, med hver dip bare i en kort periode.

Denne trenden er vanlig i oksemarkeder og kan indikere at et trekk forbi kryptovalutaens høyeste tider er nært forestående i dagene og ukene fremover.

En næringsdrivende observerte i en nylig tweet at mangelen på støttebrudd indikerer at det ikke er noen grunn til å mistenke noen forestående nedgang ennå.

BITCOIN FORTSETTER PLYGGING HØYERE SOM PULLER MÅ SIKTE HELTIDIGE HØYDER

I skrivende stund handler Bitcoin opp i underkant av 6% til den nåværende prisen på $ 19.420. Dette markerer de høyeste prisnivåene som kryptovalutaen har sett siden toppen av 2017-trenden.

Det er nå bare noen få hundre dollar unna å sette nye heltidspunkter. Selv om det kan være noen alvorlig motstand på dette prisnivået, kan et brudd over det sende det til prisoppdagelsesmodus.

Hvor markedstrendene på sikt i stor grad vil avhenge av om den kan fortsette å holde over nøkkelprisnivået på $ 19.000 på kort sikt.

BTC FORSVARER NØKKELSTØTTE NIVÅER SOM OPPTREKK PERSISTER

En næringsdrivende bemerker at Bitcoin ennå ikke har brutt seg under noen av de viktigste støttenivåene i løpet av oppgangen i flere uker. Dette betyr at det er en stor sjanse for at det vil fortsette å presse høyere på midten.

“BTC-oppdatering: Ingenting har endret seg, vi har ennå ikke mistet noen støtte. Den siste konsolideringen de siste dagene er en ganske ryddig ny ugyldiggjøring nå, ganske mye høyere enn den siste. Bytt gir når en mislykkes. ”

Så lenge Bitcoin fortsetter å holde seg over de viktigste støttenivåene, er det en sterk mulighet for at den vil sette nye heltidshøyder på kort sikt.