Analyst: Obskur Crypto Asset Set till Skyrocket, bör handlare ha Bitcoin, Ethereum och fem Altcoins på sin radar

Heltid cryptocurrency handlare och analytike Michaël van de Poppe säger att ett företag blockchain plattform är på väg att skyrocket inom månaden.

Hittills säger strategen att Ontology (ONT) följer sitt manus, som förutspår att myntet i slutändan kommer att öka till $ 1,07, vilket effektivt skulle fördubbla dess värde från när han först ringde tillbaka i juni.

Då handlade ONT till $ 0,53

Van de Poppe tror att Bitcoin-tjurar är i kontroll efter att förvandla $ 10 900 $ motstånd till stöd. Enligt krypto-strategen indikerar den hausseartade signalen att Bitcoin Code troligen kommer att klättra till $ 11 500.

När det gäller Ethereum säger analytikern att han är angelägen om att köpa doppet. Om tjurar fortsätter att rasa ser han att den näst största cryptocurrency stiger så högt som $ 405 på kort sikt. Annars förutspår han ett fall till 280 dollar.

Handlaren är också hausseartad på XRP / BTC-paret på kort sikt. Han säger att så länge det är över 2 100 satoshis kommer det sannolikt att gå till 2 500 satoshis den här månaden.

Van de Poppe tittar också på tre altcoins som han tror har mycket uppåtriktad potential. Han säger att ZIL / BTC (Zilliqa) -paret har varit på en nedåtgående trend, men han tror att det är mogen till botten, vilket skulle ge möjlighet till en snabb och enkel handel.

Det är samma sak för VET / BTC (VeChain). Kryptoparet kan också vara på gränsen till botten men han medger att VET / BTC fortfarande är på nedgång

Han tittar också på LINK / BTC (ChainLink), som för närvarande är mitt i en djup retracement. Han väntar fortfarande på att kryptotoken sjunker ännu mer innan han placerar långa positioner.

„Det är ännu mer troligt att vi får det testet av tidigare motstånd [förvandlat till] stöd, vilket är nivån på 55 000 [satoshier] eftersom denna struktur inte verkar att vi kommer att ha ytterligare fart uppåt.“

Comments are closed.